Sayfalar

Bu Blogda Ara

3 Ocak 2010 Pazar

Lazzoni’nin 2010 koleksiyonu




Lazzoni’nin heyecanla beklenen 2010 yılı koleksiyonunu titiz ve disiplinli çalışma sonucu tamamladı. Türkiye’nin bir çok yerinde ve dünyanın çeşitli bölgelerinde başarılı satış oranları yakalayan Lazzoni, Ankara, İstanbul, İzmir ve diğer tüm mağazalarında 2010 yılı koleksiyonunu sizlerle buluşturuyor. 2006 yılı başında taşındığı 24.000 m2′lik yeni fabrikası ile tüm Türkiye ve yurt dışına hizmet sağlayan Lazzoni kendi bünyasinda oluşturduğu tasarım ekibi ile evlerimizi severek yaşadığımız mekanlar haline getirmemizi sağlıyor.



2010 yılı yeni kolaksiyonu, sadeliği, şıklığı ve moderliği ile ön plana çıkıyor. lazzoni bu yılki koleksiyonu ile sadece ürün değil, kullanıcılarına yeni bir yaşam tarzı da vaad ediyor. Showroomların tasarımları da bu doğrultuda hazırlanmış. Mağazalarda yatak odalarından oturma odalarına, Tv gruplarından yemek odalarına kadar bir çok alternatif sunulurken, aynı zamanda her zevke hitap eden aksesuarları da görmek mümkün…



Tüm Türkiye’de mağzalarını da titizlikle ve detaylara dikkat edilerek tasarlanmış Lazzoni’nin Ankara’da; Çayyolu, Köroğlu ve siteler mağzalarında, İstanbul’da; Florya, İstinye Park, Masko, Etiler mağazalarında İzmir’de; Karşıyaka ve Karabağlar mağazalarında Alanya mağazasında, Kayseri mağazasında ve KKTC’deki mağazalarında yeni koleksiyonuyla tanışabilirsiniz.



Satış öncesi ve satış sonrası müşteri memnuniyeti Lazzoni markasının temel prensibi. Bu sebeple, bünyesindeki tasarım ekibiyle, istek ve ihtiyaçlar doğrultusunda beğenilen modelleri mekan ölçülerine göre üç boyutlu sunarak özel yaşama alanlarımızda bizleri nelerin beklediğini önceden görmemizi de sağlıyor.


2 güzel yorum:

Stil Direktoru on 6 Mayıs 2010 19:05 dedi ki...

Bacım güzel ama gereksiz kazık be :)

Mavi Bahçe on 7 Mayıs 2010 11:59 dedi ki...

haklısın canım:)